Annelien

Annelien

Annelien is een duizendpoot wat marketing en communicatie betreft: elke boodschap krijgt het juiste jasje. Ze kruipt graag in haar (digitale) pen om te goochelen met woorden en zinnen. Van A tot Z geschreven voor de beoogde lezer, in de juiste campagne én met de juiste visuals, uiteraard. Een goede strategie is key, en die denkt ze graag mee uit. Haar organisatorisch talent bracht al vele projecten tot een succes.

Annelien kiest voor Respiro omdat de vibe meteen goed zat: Annelien is grote fan van de vernieuwende aanpak van Respiro. De kwalitatieve benadering en inzet op klantvriendelijkheid zijn kernwaarden waarin ze zich zeker kan vinden.

Haar droombestemming: van Boston tot Quebec, Bangkok tot Chiang Mai, Cambodja tot Maleisië, of door Europa: elke bestemming heeft haar charme en unieke kenmerken, die Annelien graag met een open mindset ontdekt. Volgende stop? Waar de gelegenheid haar brengt…

Haar favoriete work-out is joggen, joggen, joggen! Door weer en wind: een goed paar loopschoenen en ze is vertrokken.

Op een vrije dag vind je Annelien op restaurant of een andere gezellige plek, met vrienden of familie. Of gewoon lekker thuis: ze is graag creatief bezig en houdt van haken, tekenen, knutselen en lezen. “Een dag niet geleerd, is een dag minder goed geleefd”, is haar motto…

Haar favoriete maaltijd na een training is een lekkere curry of biryani-schotel. Graag met héél véél groenten, als diehard veggie. Of zei daar iemand chocolade?