Samen

De weg naar jouw
actieve levenstijl!

Small group personal training & personal coaching

Sporten bij Respiro, dat is sporten met persoonlijke begeleiding op maat. Dat geldt ook voor onze Small Group Trainingen, waar je in kleine groepjes en onder deskundige begeleiding van onze coaches een workout op jouw niveau krijgt. Ontdek ook onze Personal Training programma’s, waar een coach jou van A tot Z begeleid naar jouw doelen.

Small group
training

_____

Wat mag je verwachten?

Behaal jouw resultaten nog sneller dankzij onze small group trainingen. Een laagdrempelige workout in kleine groepjes onder begeleiding van onze coaches. Doe de oefeningen op jouw tempo en dat allemaal in onze mooie outdoorzone.

Wat mag je verwachten?

Een goede gezondheid is de optelsom van fysieke én mentale gezondheid. TAOM heeft zijn  eigen uniek begeleidingsconcept hierop gebaseerd dat al ruim 24 jaar garant staat voor succes. Werken met een TAOM personal trainer is niet enkel efficiënt maar ook nog eens leuk! Elke training wordt afgestemd, en bijgestuurd indien nodig, in functie van je specifieke noden:

  • FYSIEK (trainingsbelasting vs belastbaarheid)
  • MENTAAL (welbevinden)

Wil je inzetten op voldoende lichaamsbeweging en gezonde duurzame leefgewoontes of heb je net die extra professionele ondersteuning nodig om je sportieve doelen te realiseren, dan is TAOM wat je zoekt.

Personal
Coaching

_____
Small Group Training Respiro Fitness
Personal Coaching Respiro Fitness Rotselaar
Ontdek de rest van ons aanbod
Moes is gericht op het samen te bereiken doel en is daarbij uitdagend en nauwgezet, maar tegelijk aangenaam en fun in de omgang. Een echte professional!
- Mohamed Ridouani - Burgemeester stad Leuven
Mohamed Ridouani - Burgemeester stad Leuven Review Respiro Fitness Rotselaar