Team

Nice to meet you

Over ons

Respiro is ruim 15 jaar geleden ontstaan onder impuls van Erik Gijbels, bezieler en zaakvoerder, met als doel om jou op een professionele wijze te begeleiden naar een betere gezondheid in een familiale omgeving.

Sinds 2007 zijn we actief in Rotselaar als dé gezondheidsspecialist. Het team van Respiro staat altijd klaar om je te inspireren om actief en gezond te leven. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan daarin centraal. De unieke ruimte binnen Respiro biedt je alle rust en tijd om het beste uit jezelf te halen.

kernwaarden Respiro
Persoonlijke aandacht
Bij Respiro ben je geen nummertje. Onze coaches nemen de tijd om jou te leren kennen en samen op een aangename en doelgerichte manier jouw resultaten te behalen.
Kwaliteit
Naast het persoonlijke aspect is het voor ons ook belangrijk dat ons volledige aanbod van de hoogste kwaliteit is. Daarom werken wij met professionele coaches en lesgevers, hoogwaardige toestellen en een wetenschappelijk onderbouwde aanpak.
Familiegevoel
Binnenkomen bij Respiro, dat is thuis komen. Bij ons sport je in een huiselijke sfeer en kennen onze collega’s en de andere sporters jouw voornaam nog.
Innovatief
Of het nu om de nieuwste apparatuur of vernieuwde trainingsconcepten gaat, Respiro blijft altijd op de nieuwe trends van de fitness- en gezondheidssector.

Onze
Missie & visie

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl en een omgeving te creëren waar iedereen, ongeacht zijn doelen of mogelijkheden, ondersteund wordt op weg naar een beter fysiek en mentaal welzijn.

Zet jouw stempel binnen het Respiro-team

In ons team draait het om het maken van impact- of we nu mensen motiveren om hun doelen te smashen of strategieën bedenken voor marketingcampagnes die een homerun slaan. Met energie voor tien, een flinke dosis extraversie en een gezonde portie humor, brengen we die positieve vibe met volle teugen over!

Bij Respiro kies je een programma dat aansluit bij jouw wensen. Wij bieden maatwerk en bespreken samen met jou welk programma het best bij jouw doelen past.