Johannes

Johannes behaalde een Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie in 2015. Nadat hij ruim 2 jaar als fitnessinstructeur in de fitness van de UCLL gewerkt heeft besloot hij om gedurende 2 jaar de wijde wereld in te trekken.

Met een rugzak vol ervaringen startte hij in 2020 als instructeur in Respiro waar hij nog altijd met evenveel passie zijn job uitoefent.

Johannes kiest voor Respiro omdat hij een impact wil maken op de algemene gezondheid van de leden van Respiro. Hij zorgt ervoor dat je gemotiveerd geraakt om te bewegen, door je te helpen om dit gestructureerd aan te pakken.

Bij zijn coaching focust Johannes vooral dat de schema’s op maat zijn. Uitvoering vindt hij ook enorm belangrijk en zo zal je hem dikwijls zien rondlopen in de fitness om mensen bij te sturen. Spreek hem gerust aan mocht je een vraag hebben.

Zijn droombestemming is de ongerepte wildernis van Nieuw-Zeeland.

Zijn favoriete workout is een stevige looptraining in de natuur.

Op een vrije dag vind je Johannes dikwijls aan een snookertafel. De combinatie van techniek, tactiek en concentratie maakt dit spelletje niet simpel en net daar vindt hij veel uitdaging en plezier in.

Zijn favoriete maaltijd kan van alles zijn… Maar een lekkere pizza zal hij zeker niet afslaan.