Marije

Marije is de Hollandse Online marketing hero van het team. Een echte spring in het veld met een creatieve hands on mentaliteit door haar jarenlange horeca ervaring.

Een lieve moeder van twee kids en een fervente reiziger.
Marije’s avontuurlijke ziel bracht haar naar Aruba en Londen en vond uiteindelijk de liefde in België.

Marije kiest voor Respiro omdat het ook anders kan. In deze prachtige, lichte en moderne omgeving word je van alle kanten gestimuleerd om je dromen na te streven en je doelen te behalen.

Haar droombestemming is heb je even..? Er staat nog zoveel op het lijstje: relaxen op de Malediven, duiken in Maleisië, Island hoppen in Frans-Polynesië, camperlife in Australië, surfen in Hawaii, dieren spotten in Sri Lanka. And on..

Haar favoriete workout is een snelle HIT training met daarna een intensieve yogaroutine om even alles los te laten.

Op een vrije dag vind je Marije met haar kindjes op het water voor een mooi Stand Up Paddling tourtje om daarna in het zonnetje een ijsje te delen.

Haar favoriete maaltijd na een fijne training is een goede rundercarpaccio met truffelmayonaise en, off course, een side of fries.

Wat je echt nog van haar moet weten is dat haar grootste droom is om te emigreren naar een zonnig eiland, met een eigen B&B en SUPYOGA school waar haar kids surfles krijgen in de azuurblauwe zee.