Thomas Respiro Fitness Rotselaar

Thomas

De affectie voor sport is er altijd geweest bij Thomas. Dit heeft ertoe geleid dat hij reeds in het middelbaar onderwijs de keuze gemaakt heeft om Sportwetenschappen te gaan studeren. Deze passie heeft hij verder gezet door Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen te gaan studeren aan de KU Leuven.

Eens afgestudeerd was het niet evident om meteen aan de slag te gaan omwille van corona. Maar dankzij KU Leuven en voetbalclub OH Leuven heeft hij toch de kans gekregen ervaring op te doen als respectievelijk fitness coach in Univ-Fit en Performance coach bij de jeugd van Oud-Heverlee Leuven. Nadien is er de kans gekomen om aan de slag te gaan als fitnesscoach bij Respiro en die heeft hij dan ook niet laten schieten.

Thomas kiest voor Respiro omdat hij het belangrijk vindt dat mensen de begeleiding krijgen die ze verdienen en dat ze telkens bij de coaches terecht kunnen om hun vragen te stellen.

Bij zijn coaching focust Thomas op een menselijke aanpak. Af en toe eens een praatje slaan met de klanten om te vragen hoe het met hen gaat. Van hieruit is het mogelijk een realistische aanpak te vormen om klanten in beweging te krijgen en uiteraard ook te houden.

Zijn droombestemming is met de mobilhome door Canada trekken. Waar niets moet en veel mag.

Zijn favoriete guilty plessure is eens lekker op restaurant gaan. En dan kan er weleens een Dame Blanche vanaf.

Op een vrije dag vind je Thomas ofwel op de fiets of eens lekker in de zetel. Dit hangt sterk af van het weer. Op een zonnige dag kan je hem zeker eens op de fiets terugvinden. Op een regenachtige dag kan hij genieten van een Netflix en chill dagje.

Zijn favoriete maaltijd na een zware training is een heerlijke spaghetti bolognaise op mama’s wijze.