Gianni

Na het behalen van een bachelor in marketing en banaba in data & analytics besliste Gianni dat hij van zijn hobby zijn beroep wilde maken. Bijgevolg koos hij voor een extra opleiding tot personal trainer & sportverzorger die hij eind 2022 afrondde.

Familie en vrienden omschrijven Gianni als een geduldig, rustig persoon waarop je altijd kan rekenen en die aan nauwkeurigheid veel belang hecht.

Gianni kiest voor Respiro omdat hij een enorme voldoening haalt uit het begeleiden van mensen naar een gezonder leven. Daarnaast vindt hij sociaal contact, zowel met de leden als de collega’s, heel fijn.

Bij zijn coaching focust Gianni op efficiëntie en feedback van de sporter. Een optimaal aantal effectieve oefeningen afgestemd op het individu vindt hij het belangrijkst.

Zijn droombestemming ligt 6 527 km verderop. In Canada zou hij graag zijn persoonlijke atlas uitbreiden door op avontuur te gaan in de wondermooie natuur.

Zijn favoriete workout is een pittige krachttraining die hij het liefst in het gezelschap van zijn vriendin, een vriend of een collega uitvoert.

Op een vrije dag vind je Gianni alsnog in de fitness voor één van zijn vier wekelijkse trainingen of op een lange natuurwandeling.

Zijn favoriete maaltijd na een zware training valt misschien niet helemaal onder de noemer maaltijd, maar een gezonde proteïneshake staat voor hem toch op één.