Inessa

Inessa is al van jongs af aan bezig met sporten. Daarom heeft ze de stap genomen om sport en bewegen te gaan studeren in het verre Brugge. Sinds 2021 heeft ze dit diploma op zak.

Als jonkie van de groep en enige vrouwelijke coach moet ze wel haar mannetje staan tussen al dat mannelijk geweld. Uit ervaring kan ze jullie verzekeren dat het stuk voor stuk top collega’s zijn.

Inessa kiest voor Respiro omdat je nergens anders zo’n familiale sfeer vindt. Iedereen kan hier zijn wie hij/zij is zonder dat iemand gaat oordelen.

Bij haar coaching focust Inessa op het luisteren naar de persoon. Ze vindt het belangrijk om een makkelijk aanspreekpunt te zijn. Ook voor een babbeltje mag je altijd bij haar aankloppen.

Haar droombestemming is Lapland. Ze is een echte ski fanate en daarom is één van haar grote dromen om het noorderlicht te bewonderen wanneer ze van de piste aan het glijden is.

Haar favoriete workout muziek is een vleugje pop gemixt met wat dance/electro. Ook van wat klassiekers uit de jaren 80-90 die in een nieuw hardcore jasje gestoken zijn is ze niet vies.

Op een vrije dag vind je Inessa samen met haar viervoeter Shami al wandelend of al fietsend terug. Na een inspanning gaan ze languit in de zetel liggen om wat te Netflixen. Shami is een spaanse hond, dus een siesta samen mag ook niet ontbreken.

Haar all time favorite food is witloof in hesp op oma’s wijze. Ja, ook in de zomer.