Moes Fitness personal coaching Respiro Rotselaar

Moes

Mustapha (MOES) Chioua Lekhli

OPRICHTER TAOM
Moes is een gediplomeerde personal trainer met ruim 25 jaar kennis en ervaring in het vak. Ooit is het allemaal begonnen met zijn bachelor opleiding lichamelijke opvoeding-bewegingsrecreatie aan de UCLL.

Vanuit zijn passie voor een gezonde en fitte levensstijl, in combinatie met zijn toewijding en gedrevenheid om het beste uit zichzelf en anderen te halen, is The Art of Motion ontstaan.

TAOM bestaat uit een team van gedreven personal trainers met dezelfde passie en is al ruim 12 jaar een vaste waarde in Respiro.
Je kan bij hen terecht voor zowel professionele begeleiding voor al jouw sportieve doelstellingen als begeleiding na een revalidatie.

Zijn droombestemming is en blijft Indonesië. Hij heeft er al meerdere maanden rondgetrokken met de rugzak en hoopt dit zeker nog eens opnieuw te kunnen doen.

Zijn favoriete workout is een full body workout gevolgd door een lange duurloop in de vrije natuur om tot rust te komen. Na de Marathon des Sables 2023 is hij al op zoek naar de volgende uitdaging waar hij reizen, sport en natuur kan combineren. Op een vrije dag vind je Moes wellicht ergens ten lande in de vrije natuur (hiken) waar hij de rust opzoekt.

Zijn favoriete maaltijd na een zware training is een eenvoudige maar superlekkere zelfgemaakte shake met melk, banaan, extra veel noten, havermout en pindakaas.