Nick

Nick is van kinds af aan altijd al met sporten en bewegen bezig geweest. Het was voor hem dan ook een logische keuze om hier in zijn studies iets mee te doen. Hij ging sport en bewegen studeren en is sinds 2019 officieel afgestudeerd als bewegingsdeskundige.

Na een succesvolle eindstage in Respiro wist hij dat er maar 1 plaats was waar hij graag zou willen werken en zo begon hij in juli 2019 in Respiro.

Nick kiest voor Respiro omdat hij tijdens zijn stage ontdekte dat hij in Respiro samen met zijn collega’s echt het verschil kan maken en mensen naar een betere versie van zichzelf kan laten groeien.

Bij zijn coaching focust Nick vooral op coaching en begeleiding aangepast aan de doelen en mogelijkheden van de klant met als doel het beste in de klant naar boven halen.

Zijn droombestemming is Bora Bora, maar eigenlijk wil hij vooral zo veel mogelijk van de wereld zien en verschillende culturen leren kennen.

Zijn favoriete workout is een lange fietstocht met de koersfiets of een intensief loopje. Elk jaar stelt hij hier voor zichzelf doelen in met als ultiem doel een triatlon.

Nick zijn guilty pleasure is F.C. De Kampioenen, elke week kijkt hij hier meerdere afleveringen van en elk seizoen heeft hij op deze manier al meermaals gezien.

Zijn favoriete maaltijd is frietjes met een berepoot.