Medi

Voedingsadvies op maat

DIëtetiek

Ben je de drastische dieetmaatregelen beu en wil je gezond én verantwoord afvallen? Welke voeding levert de juiste energie en versnelt de recuperatie van je spieren na een training?

Stap 1

Intake gesprek

Tijdens de eerste twee afspraken (60’) wordt een grondige analyse gemaakt, een voedingsanamnese afgenomen, de biometrie opgesteld en een persoonlijk traject uitgestippeld.

Stap 2

Behandeltraject

Bij elke vervolgafspraak (30’) begeleidt jouw voedingscoach je stap voor stap in het behalen en bestendigen van jouw doelen, al dan niet in samenspraak met je huisarts.

Stap 3

Einde traject

Een traject eindigt bij zelfcontrole en het behalen van jouw resultaten. Een gemiddeld traject zonder complicaties duurt 3 tot 6 maanden.

Maak een afspraak

Persoonlijke
aandacht

kwalitatieve
begeleiding

Gezellige,
familiale sfeer

Catharina diëtiste diëtethiek Respiro Medi
20230927_respiro_248

Catharina
Homsma

Onze erkende diëtiste en Doctor in de voedingswetenschappen, is gespecialiseerd in gezonde voeding, sportvoeding en voeding specifiek bij o.a. over- en ondergewicht.

Ongezonde levensstijl

Overgewicht en obesitas

Ondervoeding of het risico erop

Spijsverteringsstoornissen

Hart- en vaatziekten

Dyslipidemie en hypercholesterolemie

Nierfunctiestoornissen

Metabole stoornissen

Voedselallergieën en intoleranties

Eetstoornissen

Kauw- en slikproblemen

Verstoorde bloedsuikerwaarde, diabetes I en II

Zwangerschap en lactatie

Sportvoeding

...

Erik heeft me in contact gebracht met Catharina en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Ik sukkelde al jaren met allergieën en reflux maar ben nu eindelijk geholpen. Na een stevige analyse en aangepast dieet bleek dat ik totaal verkeerde medicatie nam en mijn voedselgewoontes echt wel beter konden. Catharina neemt haar tijd om alles goed in kaart te brengen en het probleem grondig aan te pakken. Doorheen het ganse traject heb ik steeds een fijne babbel ervaren en leerde ik iedere keer weer relevante zaken bij. Na al die jaren eindelijk een gepaste aanpak!
- Steven V.
Steven review Diëtetiek Respiro Medi Rotselaar

Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak en bij voorkeur in de praktijk. Maak uw afspraak online of via het contactformulier. Wij nemen contact op binnen 24u.