Team

Nice to meet you

Over ons

Respiro is ruim 15 jaar geleden opgericht onder impuls van Erik Gijbels, bezieler en zaakvoerder, met als doel om je op een professionele wijze te begeleiden naar een betere gezondheid in een familiale omgeving.

De praktijk werd opgericht in 1994 in hartje Wezemaal en groeide langzaam uit tot een volwaardige multidisciplinaire groepspraktijk. Ons team staat altijd paraat om jou te helpen. Kwalitatieve en gepersonaliseerde revalidatie staan daarin centraal. De unieke ruimte binnen Respiro biedt je alle rust om in een gemoedelijke omgeving het beste uit jezelf te halen.

kernwaarden Respiro
Persoonlijke aandacht
Bij ons ben je geen nummertje. Onze therapeuten nemen de tijd om jou te leren kennen en op een aangename, vertrouwelijke manier jouw doelen te behalen.
Kwalitatieve zorg
Kwalitatieve zorg staat centraal. Onze therapeuten zijn gekwalificeerd om in detail na te gaan welke factoren een invloed hebben op jou klachten om hierop in te spelen.
Familiegevoel
Binnenkomen bij Respiro, dat is ‘thuis’ komen. Je wordt behandeld in een huislijke sfeer waar je aangemoedigd wordt door warme en betrokken professionals.
Innovatief
Wij hechten veel belang aan blijvend onderricht. Elke therapeut is gepassioneerd in zijn vakgebied en dit werkt stimulerend op elkaar. We beschikken in onze groepspraktijk over een heel breed gamma aan specialisaties.

Onze
Missie & visie

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl en een omgeving te creëren waar iedereen, ongeacht zijn doelen of mogelijkheden, ondersteund wordt op weg naar een beter fysiek en mentaal welzijn.

Zet jouw stempel binnen het Respiro-team

In ons team draait het om het maken van impact- of we nu mensen motiveren om hun doelen te smashen of strategieën bedenken voor marketingcampagnes die een homerun slaan. Met energie voor tien, een flinke dosis extraversie en een gezonde portie humor, brengen we die positieve vibe met volle teugen over!

Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak en bij voorkeur in de praktijk. Maak uw afspraak online of via het contactformulier. Wij nemen contact op binnen 24u.